We will plan every detail of your wedding

DESPRE MINE

Ador să fiu in contact cu oameni frumosi, sa creez povesti de neuitat, momente memorabile si sa vad fericirea din ochii fiecarui cuplu.
Acum 5 ani când am ales să fiu wedding planner sau organizator de evenimente nu am stiut ca o data cu fiecare mireasa in plus, ma voi redescoperi si eu, ca femeie

Wedding Planner-ul sau organizatorul de eveniment este acea persoana menita sa fie langa tine permanent si sa te ajute sa iei cele mai bune decizii in ceea ce priveste alegerea furnizorilor pentru evenimentul tau. Mai mult de atat, acesta trebuie sa-ti faciliteze selectia colaboratorilor, sa te indrume sa faci alegerile corecte in raport cu bugetul stabilit si sa preia grijile, stresul vostru, organizand astfel intreg evenimentul.

Pentru mine, aceasta activitate a fost mai intai o provocare, apoi a devenit o pasiune si, ulterior, datorita volumului de cereri a devenit un business. Sunt wedding planner de peste 5 ani (sau prietena mireselor), perioada in care am organizat peste 400 de evenimente: nunti, botezuri, majorate, petreceri, aniversari.

Iubesc sa creez povesti unice, sa ajut la infaptuirea viselor voastre!

Scopul meu este sa fac oamenii fericiti si sa adaptez totul, conform tuturor cerintelor. Mirii mei sunt invitati ai propriului eveniment !
De la alegerea locatiei, la alegerea muzicii, pana la decoratiuni si chiar si la alegerea rochiei de mireasa, dar si a costumului mirelui, eu voi fi alaturi de voi! Voi negocia pentru voi, voi obtine discount-uri si vom construi impreuna propria voastra poveste de nunta ! In ziua cea mare, ma voi ocupa de intreaga organizare de acasa pana la restaurant, in dimineata urmatoare, in zori de zi!

Fie ca veti alege pachetul partial de wedding planning, fie ca veti opta pentru full wedding planning: organizare de la A la Z a evenimentului dumneavoastra, va garantez ca nunta dumneavoastra va iesi impecabil!
Cum va pot garanta acest lucru? Experienta ma recomanda! Evenimentele reusite sunt cartea mea de vizita! Fii invitat la propria nunta si lasa grijile in seama mea!

DETALII SI PROGRAMARI LA

0723612664
SAU CONTACTEAZA-MA ON LINE

Open chat
Aveti o intrebare?
Buna, cu ce te putem ajuta