We will plan every detail of your wedding

EVENT PLANNER

Cu o experienta de peste 350 de evenimente private și corporate, am întâmpinat situații și am gândit evenimente simple, complexe, cu tematici moderne, elegante si extravagante.

Pentru mine această activitate nu este un job, un business real, chiar dacă în teorie așa pare; a fi wedding planner înseamnă a deveni prietena fiecărei persoane care îmi intră în viață și care îmi oferă încrederea maximă de a-și lăsa un eveniment unic în mâinile mele.

Pentru mine acest job înseamnă pasiune, dedicare, implicare până în cel mai mic amănunt posibil!

In portofoliul de evenimente corporate regasim de la lansari de produse la conferinte clasice, de la gale pana la licitatii pentru diverse strangeri de fonduri, de la teambuilding-uri pana la petreceri de Craciun, de la evenimente caritabile pana la evenimente mondene.

Cea mai mare pondere o au insa, evenimentele private. Pe langa categoriile standard de nunta, botez, aniversare, majorat, party, bal, banchet, aici evenimentele se diferentiaza prin intreg tabloul la care incep sa lucrez alaturi de fiecare client in parte. Fiecare, indiferent daca vorbim de un eveniment de 70 persoane sau de un altul de 500 persoane este unic prin modul de abordare, dar si prin solutiile oferite, centrate direct pe nevoile personajelor principale. Am conceput si organizat evenimente tip nunta cu tematica atat glam: simpla si eleganta, dar si cu tematica indrazneata inspirata din filme celebre precum: Godfather, Marele Gatsby, Suicide Squad.

DETALII SI PROGRAMARI LA

0723612664
SAU CONTACTEAZA-MA ON LINE

Open chat
Aveti o intrebare?
Buna, cu ce te putem ajuta