We will plan every detail of your wedding

WEDDING PLANNER

Consider ca fiecare nunta trebuie la final, sa ofere o oglinda a personajelor principale: de exemplu tot ce inseamna tematica si povestea intregului eveniment trebuie sa caracterizeze perfect mirii si personalitatea acestora.

Din punctul meu de vedere, responsabilitatea majora a unui organizator este in cadrul evenimentelor private si indeosebi in ceea ce priveste organizarea nuntilor.

Nunta se doreste a fi un eveniment unic in viata fiecaruia si tocmai de aceea ai o singura sansa pentru a o face perfecta. Comparativ cu organizarea unei aniversari sau a unui botez, nunta este once in a life time si este bine sa ai un specialist in domeniu alaturi de tine pentru a avea atat confortul celor mai bune decizii, dar si pentru a scapa de grijile si stresul care apare pe parcurs.

Pornind de la asteptarile clientului, dar si de la creionarea bugetului existent, adaugand nevoile de baza, dorintele si perspectiva de ansamblu a fiecarui client, intotdeauna ma mulez pe situatie personalizand si adaptand fiecare eveniment. Mai mult de atat, devin prietena miresei astfel incat sa merit si sa primesc increderea necesara pentru organizarea evenimentului de vis, mult asteptat.

Pentru mine aceasta activitate inseamna pasiune, dedicare, implicare pana in cel mai mic amanunt posibil!

Organizare partiala nunta - Grijile sunt preluate de noi la timp, inainte de ziua cea mare!

Dacă urmează evenimentul în mai puțin de 2 luni și incă nu ai apelat la un ajutor specializat…
Dacă vă doriți ca în ziua nunții să profitați la maxim de toate momentele unice…
Daca visați ca în noaptea evenimentului să vă bucurați la superlativ de fiecare secundă…

acesta este pachetul ideal pentru dumneavoastră.

Ați muncit singuri si ați luat toate deciziile majore până acum, însă in ziua nunții trebuie să aveți o terță persoană care să gestioneze și să coordoneze toate activitățile, precum și toți furnizorii contractați special pentru eveniment.

Sarcinile wedding planner-ului:
– Cu aproximativ o lună înainte de eveniment va prelua toți furnizorii evenimentului și va stabili ultimele detalii;
– Va realiza desfășurătorul evenimentului, inclusiv orele la care trebuie să ajungă fiecare furnizor astfel incât întregul eveniment să fie gata la timp;
– Va ajunge in ziua evenimentului la locație înaintea tuturor furnizorului pentru a gestiona corect situația;
– Va fi prezent pe toata perioada evenimentului, până în dimineața nunții;

Consultanță telefonică sau întâlnire face to face

Pentru aceia dintre voi care vă doriti să va organizați singuri evenimentul, insa aveti nevoie de câteva indrumări, cel mai recomandat este să stabilim o intalnire, prin intermediul careia să va ajut sa formati primii pasi.
A nu se confunda această intalnire cu prima abordare in care ne cunoaștem si ne prezentam reciproc.

Nota:
In functie de pachetul pe carevi-l doriti, de data evenimentului, precum si de numarul de invitați orientativ, completează formularul de contact si vei primi o oferta personalizata

DETALII SI PROGRAMARI LA

0723612664
SAU CONTACTEAZA-MA ON LINE

Open chat
Aveti o intrebare?
Buna, cu ce te putem ajuta